Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden / Algemene Huurvoorwaarden:
Betalings- en annuleringsvoorwaarden van Anri verhuur geplaatst op 20 april 2015 15:23

Aankomst in een appartement op de eerste dag vanaf 13.00 uur / Vertrek uit een appartement op de laatste dag uiterlijk om 10 uur.  Indien u een late vlucht heeft kunt u in overleg met ons! blijven tot vertrek tegen de kosten van halve dagprijs.

Het Totale huurbedrag voor de reservering wordt apart per email bevestigd en overeengekomen en is onderdeel van deze overeenkomst.
Mocht de reserveringsbevestiging niet binnen twee weken terug ontvangen zijn, dan wordt het door u gereserveerde appartement weer vrijgegeven voor verhuur aan anderen.
De Borg: U betaald 50 euro borg voor de sleutels van het appartement en toegang tot het zwembad
Deze borg 50 euro krijgt u terug bij inlevering van de sleutels en toegang zwembad tickets
Binnen 2 weken nadat u een bevestiging heeft gekregen op uw reserveringsaanvraag dient u 25% van het totale huurbedrag vooruit te voldoen.
Nadat wij uw Aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.
Uiterlijk 4 weken voor aankomst bent u het restant huurbedrag verschuldigd.
Indien u reserveert binnen 6 weken voor aankomst, betaalt u direct het Totale huurbedrag om de reservering definitief te maken.
Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van het Totale huurbedrag.Een annuleringsverzekering tegen risico’s van ziekte, ongeval of andere omstandigheden, dient door de huurder zelf te worden afgesloten.Aansprakelijkheid
Tijdens uw verblijf in het vakantieappartement bent u als Huurder volledig aansprakelijk voor het vakantieappartement, de inrichting en alle zaken die bij het gehuurde horen.
Elke schade moet onmiddellijk aan de Verhuurder gemeld worden. De kosten van de schade zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering.
Wij raden u aan deze voor uw vakantie af te sluiten.
De Verhuurder aanvaardt geen verantwoordelijkheid bij persoonlijk letsel, verlies, diefstal van persoonlijke eigendommen of schade geleden door de Huurder inclusief zijn gezelschap en/of voertuigen, hoe dan ook veroorzaakt.
Het toezicht op kinderen is en blijft de volledige verantwoordelijkheid van de Huurder of eventuele oppas.
Overige zaken: Buiten het hoogseizoen is verhuur vanaf drie dagen mogelijk Gas, Elektra, TV, beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn bij de prijs ingegrepen.Wekelijkse verschoning is in de prijs inbegrepen Eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen (we verwachten wel dat het appartement schoon wordt opgeleverd)
Huisdieren zijn niet toegestaan
.Eventuele extra kosten worden de dag voor vertrek contant met de Verhuurder afgerekend.

Toegevoegd op 8-7-2015
Door evt. teruggave en/of renovatie van een appartement, kunnen wij geen garantie geven op het appartement nr. en/of etage. Wel zullen wij zoveel als mogelijk, rekening met uw wensen houden.
Toegevoegd op 12-08-2018
Bij annulering 6 weken voor aankomst € 35,00 administratiekosten. Annulering tussen 6 en 1 week voor aankomst 10% van boeking en € 35,00 administratiekosten

Anri verhuur wenst u een fijne vakantie