0034675862948 of 0031653779769 anriverhuur@gmail.com
Appartementen verhuur
in Torremolinos-La Carihuela

Anri Verhuur SL

CarihuelaPark
Prijslijsten
Carihuela Playa
Carihuelapark
Jolanda van Montfoort
marieke de haan1
CarihuelaPark
Carihuela Park
Vakantie park
playa
perk1
Jolanda van Montfoort
marieke de haan1
marieke de haan2
Corrie Fortuin-Sebregts2
Corrie Fortuin-Sebregts3
Jacqueline Smit
Jacqueline Smit2
Jacqueline Smit3
Jolanda van Montfoort
jolanda verkade
Joop Vissers2
marieke de haan1
marieke de haan2
Nicole van der Meer
Pascale Blom-de Back2
Pascale Blom-de Back3
Pascale Blom-de Back4
Wilma Smit-de Waal
previous arrow
next arrow

La Carihuela is een van de bekendste vissersplaatsje van de Costa del Sol.

De Wijk La Carihuela is al jaren lang geliefd bij de Nederlanders. Maar ook Spanjaarden komen van heinde en ver om hier van de heerlijke visgerechten te genieten. Aan de levendige brede verkeersvrije wandelpromenade langs het strand en de parallel lopende verkeersvrije straat achter de promenade vindt je lage, witte, soms piepkleine vissershuisjes en een aaneenschakeling van sfeervolle terrasjes, winkeltjes, tapasbars, pubs, tearooms en (vis-)restaurants.
 
Ligging: aan de zuidkust van Spanje(Costa del Sol), in een vlakke soms licht hellende omgeving.
 
Afstand tot centrum van Torremolinos 1 kilometer,
Malaga 14 kilometer en naar de luchthaven 10 kilometer.
In de omgeving liggen schilderachtige dorpjes als Arroyo de la Miel, Benalmadena-pueblo en het pittoreske bergdorpje Mijas allen per openbaar vervoer bereikbaar.
Binnen een straal van 200 kilometer liggen wereldberoemde steden als Sevilla, Cordoba en het veel bezongen Granada met vele historische gebouwen die getuigen van hun glorieuze verleden, evenals bekende plaatsen als “los Pueblos Blancos”(de witte dorpjes) Coin, Ronda, Fuengirola, Marbella, Malaga en de omstreden Britse kroonkolonie Gibraltar.
Medische hulp Nederlandse Huisarts, 23 apotheken. Ziekenhuis in Malaga.
Strand Het Carihuela-strand is een 2300 m lang en 40-50 m breed zandstrand, dat loopt door de wijken Carihuela en Montemar van de “rots” (Castillo de Stanta Clara) tot de jachthaven van Benalmadena en dat vrij geleidelijk in zee afloopt. U kunt daar ligbedden, parasols en waterfietsen huren. En leuke activiteit is de Bananaski. Er zijn douches, toiletten, EHBO-post en vele strandpaviljoens.

Het vakantiepark

Carihuela Park Palace is een populair vakantiecomplex in de gezellige visserswijk La Carihuela.
Zowel het prachtige zandstrand als de gezellige boulevard liggen op steenworp afstand met vele restaurants, winkels en strandpaviljoens.
Op het park zijn 3 zwembaden waarvan 1 kinderzwembad met ligbedden, een tennisbaan of toch volleyballen of tafeltennissen? Het kan hier allemaal.
Er is een minisupermarkt met veel Hollandse producten en een winkel van Sinkel op het park .

Het complex bestaat uit 5 gebouwen te weten:
Carihuela Park: gebouw met 9 etages en 3 liften, hoofdzakelijk met 3-kamer- en enkele 2-kamer appartementen. In dit gebouw bevindt zich de centrale receptie.
Carihuela Palace: gebouw met 5 etages en 1 lift met 1-kamer en enkele ruime 2-kamer appartementen.
Carihuela Palace: gebouw met 1 etage met uitsluitend 1-kamer appartementen (type bungalow).
Carihuela Palace: gebouw met 3 etages met 2-kamer appartementen gelegen bij het tweede zwembad, geen lift in dit gebouw.
Het restaurant: het gebouw waar zich het gezellige Tuin- restaurant zich bevind, de biljartzaal, een Bingozaal, een recreatiezaal met grootbeeld-tv de gezellige binnenbar en de tuinbar.

Ook is er een mogelijkheid om verschillende extra’s te huren bijv. een scootmobiel, rolstoel, of een complete kinderset met kinderstoel en potje, Wifi, of een Brita waterkan, enz. Kijk voor alle extra, s op de pagina “prijslijst
Ook voor excursies kunt u terecht bij ons op kantoor.
Op donderdagavond hebben we Bingo met leuke prijzen georganiseerd door Anri
Op woensdag en zondag tijdens de happy hour van 17.00 tot 19.00 live muziek georganiseerd door Anri
In de wintermaanden is er op Maandagmiddag kaartmiddag en op dinsdagmiddag 6 kamp (spelletjes middag).
Sinds kort kunt u ook internet ontvangen op uw appartement vraag naar de mogelijkheden.
Let ook op onze aanbiedingen pagina.

LIGGING EN OMGEVING
Afstand tot centrum ongeveer 125 meter
Afstand tot luchthaven ongeveer 9 kilometer
Afstand tot bushalte ongeveer 25 meter
Afstand tot strand ongeveer 175 meter (zandstrand)

La Carihuela.

Wat zal ik u nog meer vertellen over het fantastische la Carihuela, gelegen in het adembenemende, telkens weer verassende Spaanse Andalusia wat nog niet is beschreven, ontdekt of ergens al eens gepubliceerd.

Je raakt nooit uitgepraat over al dat moois, over al die verschillende kust en vissers plaatsjes, de bergen, Aldeas en nabij gelegen stadjes, de natuur en reservas, de restaurantjes en de winkeltjes, de tapas en de sfeer, de pittoreske kerkjes, de jaarlijkse impresionante processies, de in marmer betegelde kleine straatjes, de tapas routes, de Ferias.

Dat ene kleine typische Spaanse vissersdorpje, La Carihuela.
Gelegen tussen Torremolinos en Benalmadena en een uniek voorbeeld hoe men in al die jaren modern en geheel met zijn tijd mee kan gaan maar toch op een unieke eigenwijze manier die fantastische typische Carihuela historie, cultuur en sfeer zo goed behouden kon.

In La Carihuela zijn de straten geplaveid met marmeren sterren en iedere ster is wel degelijk zeer verdiend als je je tussen al die gevarieerde gespecialiseerde restaurants, bars of onnoemelijke gezellige winkeltjes begeeft.

Het is bewonderend waardig dat de oer Hollandse gezelligheid, het traditioneel Hollandse eten, snacks en gewoontes in dit Spaanse vissersdorpje de laatste 45 jaar op zo een perfecte harmonieuze manier is samengesmolten met de eigen Spaanse tradities en wel subliem gemixt te vinden is tussen de beste historische en beroemde paella restaurants, de typische strand chirinquitos met de fameuze sardienen espetos, de lokale wijnen en tapas bars in dit stukje passioneel zuiden van Spanje alsof het altijd al zo geweest is.

Naast het genieten op het strand in een van de vele strand paviljoenen die La Carihuela rijk is, is er ook op de zeer lange wandel boulevard van alles te beleven voor zowel jong en oud, zo ook in de nabijgelegen prachtige luxe haven “ Benalmadena” vanwaar u diverse boot excursies kunt maken, jetskiën kunt huren, surfen kunt leren en diverse dag excursies kunt boeken die vanuit Carihuela georganiseerd worden naar bijv. Waterparken, vlindertuinen, safari’s en vele andere bezienswaardige rond om en nabij gelegen stadjes en steden van Malaga tot en met Tanger Marocco.

Zelfs voor de fanatieke feestvierders is het 24 uur volop pret in la Carihuela, beroemd door de diverse Nederlandse artiesten cafés en de grootste Hollandse evenementen discotheek waar vele beroemde Nederlandse artiesten in de zomer optreden.
En juist als je denkt dat het feest ’s avonds afgelopen is, gaat het op zijn Spaans en internationaal verder op het dichtstbijzijnde gelegen 24 uurs uitgaansplein.

De Nederlandse Koningsdag en de in september jaarlijks terug komende “ Hollandse feestweek” in La Carihuela is alom bekend door de vele optredens en puur Hollandse gezelligheid aan de Costa del sol en vele Nederlanders boeken dan ook juist dan de vakanties om vooral niets van dit fantastische feestgebeuren te missen.

Ook voor de niet feestende vakantieganger of overwinteraar is la Carihuela zeker een aanrader en een bezoek waard al is het maar om dagelijks heerlijk te slenteren over de prachtige boulevard naar het historische en gezellige centrum van Torremolinos, via de welbekende zeer gevarieerde winkelstraat “la calle Miguel” of juist terug te wandelen na een bezoekje aan een van de vele unieke tapa bars daar.

Ik weet zeker, wanneer de zon ondergaat en u in een van de vele strand cafés nog een heerlijk Spaans likeurtje nipt en uitkijkt over de zee in het licht van de maan of de ondergaande zon en de mensen heerlijk relaxt voorbij ziet lopen zult u het vast met mij eens zijn dat men over dit stukje paradijselijk zuid Spanje gewoon nooit niet uitgepraat of gekeken raakt.

Carolina Hamaker boekenbestellen.nl/…/blah-blah-bu…/9789463452939